24 KIRCAALİ

Kırcali - Makas Sınır Kapısı yolunda korkunç kaza- motor sürücüsü hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı (fotoğraflar)

24rodopi.com’un verdiği bilgiye göre Cumartesi saat 15.30 sularında Kırcali - Makas Sınır Kapısı yolunda gerçekleşen korkunç kazada 32 y...

JİNZİFOVOLU GENÇ VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

сряда, 13 май 2015 г.0 коментара


Kırcaali - Haskovo karayolu, Sedlovina köyü kavşağı kenarındaki ormanlık alanda, Pazartesi günü göğsünden bıçaklanıp öldürülen 21 yaşındaki Bekir Ramadan'ın cesedi, dün akşam bulundu.
Salı sabahı Kırcaali'ye gelirken, saat 08.30 sıralarında Kırcaali- Haskovo karayolu Sedlovina kavşağı yakınlarında yola bırakılan bir otomobili gören, adı açıklanmayan, işçi taşıyan bir otobüs şoförü, polise ihbarda bulundu.
Verilen bilgiye göre bölgede araştırma yapan polis ekipleri, 21 yaşındaki erkek cesedi ormanda buldu. Üzerindeki kimlikten cesedin Jinzifovo doğumlu Bekir Ramadan olduğu anlaşıldı.
Jinzifovo köyü sakinleri, polislerin, arabada bulunan kan izlerinden yola çıkarak, olay sırasında Bekir'in katil ya da katillerine karşı koyduğunu, büyük ihtimalle genç oğlanın arabasını sürerken öldürülmüş ihtimali üzerinde durduğunu söylediler.
Cesed, otopsi için Kırcaali hasatanesi morgunda tutuluyor.
Gençin akrabaları, Bekir'in Kırcaali Mıdrets köyündeki
benzin istasyonunda çalıştığını, Pazar gecesi işte olduğunu, Pazartesi sabahı da arkadaşlarıyle Kırcaali'de bir kafede kafe içmeye gittiğini, daha sonra eve toplanmak için yola çıktığını, ancak Sedlovina köyü yakınlarında öldürüldüğünü söylediler.
Bekir Ramadan'ın bir süre önce yurtdışında çalıştığı, geçen Aralık ayında ise Bulgaristan'a dönerek benzin istasyonunda çalışmaya başladığı  öğrenildi. 
Изпрати :

Публикуване на коментар

 
24 KIRCAALI