
Nuray Usta, 'Benim hanım evde bir yemek hazırlamak için ne pişireceğini düşünürken, ben ve 350 kişiden oluşan yemekhane personelimiz her gün 20 bin kişiyi doyurmak için yoğun çaba harcıyoruz', dedi.
Yemekhanede yüze yakın bulgaristan göçmeni çalıştığını söyleyen Nuray Usta, 'Her gün, cumartesi ve pazar dahil, kazanları sabahın ilk saatlerinde kaynatmaya başlıyoırız, gün boyunca soluk soluğa 20 bin kişiye yemek hazırlıyoruz' dedi.
Kırcaalili göçmen, 'Her gün pişirdiğimiz yemeklerin yağ, tuz oranı ve gramajları kontrol ediliyor. Yemekhane çalışanları olarak tüm personel, her üç ayda bir doktor kontrolünden geçiyoruz.' diyerekten yaptıkları işin ciddiyetini anlattı.
Nuray Fehim, tesadüfen zaman bulabildiğini ve bu boş zamanı değerlendirmek için Kırcaaliy'e akrabalarını görmek için geldiğini, söyledi.
Публикуване на коментар