24 KIRCAALİ

Kırcali - Makas Sınır Kapısı yolunda korkunç kaza- motor sürücüsü hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı (fotoğraflar)

24rodopi.com’un verdiği bilgiye göre Cumartesi saat 15.30 sularında Kırcali - Makas Sınır Kapısı yolunda gerçekleşen korkunç kazada 32 y...

Kırcaali Belediyesi, Yıl Başından Bu Yana 328 Adet Taksi İzin Belgesi Düzenledi

петък, 19 януари 2018 г.0 коментара

Kırcaali Belediye Başkanı Yardımcısı Mümün Ali, yıl başından bu yana 328 kişiye Kırcaali ilçesinde taksi sürme izin belgesi düzenlenildiğini belirtti. Sayın Ali’nin açıkladıklarına göre, Karayolu Taşıma Kanunu gereğince izin belgesi taşıt sahibinin dilekçesinde belirttiği süre için verilmektedir, ancak talep edilen süre aynı yılının sonuna kadar olmalıdır. Bu durumda, yeni çıkarılan izinler 1 Ocak - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerlidir.
Önceki yıllarda verilen izin sayısına dayanarak Sayın Mümün Ali, 2018 yılı için ilçe sınırlarında yolcuların taksi ile ulaşımını sağlayacak kayıtların bu ayın sonuna kadar sona ermesini beklediğini söyledi.
Verilere göre Kırcaali ilçesi için geçen yıl verilen izin sayısı 424’tür, son birkaç yılda taksi sayısı ise 400 civarındadır.

Yolcu taşıma izni almak için Kırcaali ilçesindeki taksi sahipleri, Eylül 2016'dan bu yana, yıllık olarak 350 lev değerinde vergi ödemektedir.
Изпрати :

Публикуване на коментар

 
24 KIRCAALI