24 KIRCAALİ

Kırcali - Makas Sınır Kapısı yolunda korkunç kaza- motor sürücüsü hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı (fotoğraflar)

24rodopi.com’un verdiği bilgiye göre Cumartesi saat 15.30 sularında Kırcali - Makas Sınır Kapısı yolunda gerçekleşen korkunç kazada 32 y...

Kırcaali Belediyesinin 2.5 Milyon BGN Değerinde Sokak Aydılatma Projesi

неделя, 3 декември 2017 г.0 коментара

Kırcaali Belediyesi, şehrimizin başlıca problemlerinden biri olan sokak aydınlatması sorununu çözümlenmesi için maddi kaynaklar sağlama çabalarına devam ediyor.

Kırcaali’deki 50 sokak, Bölgesel Büyüme Programı tarafından finanse edilen proje ile aydınlanacak. Bunun yanı sıra enerji tasarruflu dış mekan aydınlatma (LED) ve Norveç Enerji Tasarruflu Aydınlatma Fonundan maddi destek sağlamak üzere yatırımcı aranmaktadır. Sokak aydınlatma sorununun tamamen çözümlenmesi için yaklaşık 6 milyon BGN gerklidir. Belediye ve aydınlatma tesislerini teslimat ve montajını sağlayacak proje hazırlamış ve başvuruda bulunmuştur. Belediye Meclisi üyelerinin onayladığı ve belediyenin yetki bölgesindeki sokak aydınlatmasının tadilatı ve modernleşmesi sağlanacak olan 6 milyon BGN’ye kadar ESCO anlaşmaları imzalama imkanının sağlandığı Belediye Meclisi Kararı bulunmaktadır. Enerji verimlilik denetimi, teknik tasarım, teknik ve ekonomik analiz hazırlanmıştır.
Изпрати :

Публикуване на коментар

 
24 KIRCAALI