24 KIRCAALİ

Kırcali - Makas Sınır Kapısı yolunda korkunç kaza- motor sürücüsü hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı (fotoğraflar)

24rodopi.com’un verdiği bilgiye göre Cumartesi saat 15.30 sularında Kırcali - Makas Sınır Kapısı yolunda gerçekleşen korkunç kazada 32 y...

Mestanlı`da spor kompleksine Naim Süleymanoğlu'nun adı verildi

неделя, 3 декември 2017 г.0 коментара

Bulgaristan’ın Kırcaali ile Mestanlı Belediye Meclisi aldığı karar ile yapımı tamamlanan spor kompleksine dünya ve olimpiyat halter şampiyonu olan Naim Süleymanoğlu’nun isminin verilmesini kararlaştırdı.
23 Ocak 1967 yılında Bulgaristan'ın Kırcaali-Mestanlı kasabasında dünyaya gelen ve halter sevdasına bu kasabada tutulan Naim Süleymanoğlu'nun adı doğup büyüdüğü kasabada yaşayacak. Mestanlı belediye meclisi 30 kasım perşembe günü yaptığı oylamada, yapımı tamamlanan yeni spor kompleksinin, Naim Süleymanoğlu spor salonu olmasını oy birliğiyle Kabul etti.

Konuyla ilgili olarak Mestanlı Belediye başkanı Sunay Hasan yaptığı konuşmada, Naim Süleymanoğlu’nun adının ölümsüzleştiğini belirterek “bizler bu kararı alırken Türkiye’de bulunan dermekler ve vatandaşlardanda görüş aldık. Türkiye’de ve Avrupa’da, dünyada yaşayan Mestanlı’ların fikrini aldık. Bugün meclisimizde kararı da aldık ve uygulamaya koyduk.İlk adımı attık ancak bir sonraki adımda uygun bir heykeltıraş bulup Naim Süleymanoğlu’nun heykelinide spor salonunu önüne koyacağız” dedi.
Изпрати :

Публикуване на коментар

 
24 KIRCAALI